Over ons

StandaardBV.nl is een initiatief van Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen te Lelystad. Wij hebben notarissen die gespecialiseerd zijn in het oprichten van verschillende rechtsvormen. Omdat we veel ervaring hebben met het oprichten van een BV kunnen we dit voor een scherpe prijs en in een kort tijdsbestek realiseren.

De notarissen van StandaardBV.nl zijn bekend met alle regels omtrent het oprichten van een BV. Mocht uw situatie niet standaard zijn waardoor het oprichtingsformulier niet toereikend is, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en adviseren u over het oprichten van de BV in een maatwerk traject.

Hak & Rein Vos juridisch adviseurs en notarissen
Telefoon: (0320) 24 73 94
Email: notarissen@hakreinvos.nl
Website: http://hakreinvos.nl/

Bezoekadres
Meentweg 8
8224 BP Lelystad

BV oprichten via StandaardBV.nl

Op StandaardBV.nl kunt u verschillende type BV's oprichten. Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden:

Klantervaringen

Bij StandaardBV.nl hebben we al veel ondernemers en particulieren kunnen helpen bij het oprichten van een BV. Hieronder treft u enkele klantervaringen aan over onze dienstverlening.

  • Roy Kamphuis van Recreate BV

    "Het opzetten van mijn B.V. bij standaardbv.nl is erg soepel verlopen. Snelle reacties, overzichtelijke communicatie en deskundig advies. Alles voor een hele mooie prijs."

  • Wasiem Bakhtali van Winstplan BV

    "Ik kan daar heel kort over zijn. Het is ons prima bevallen. Zo goed dat wij voortaan alleen met uw organisatie zaken zullen doen voor het oprichten van BV voor cliënten van ons kantoor."

Stichting oprichten?

Bij Hak & Rein Vos notarissen het is ook mogelijk om een stichting op te richten. Daarvoor is het platform stichtingoprichten.nl opgezet. U kunt daar tegen een scherpe prijs binnen enkele weken uw stichting laten oprichten. Voor meer informatie ga naar: www.stichtingoprichten.nl.