Omzetten naar BV

Laat uw onderneming omzetten naar een BV. Met een BV bent u slechts beperkt aansprakelijk voor eventuele schulden, terwijl de ondernemer van een eenmanszaak of VOF aansprakelijk is met zijn gehele privé vermogen. Standaard BV verzorgt de gehele oprichting van uw BV en de omzetting van uw bedrijf naar deze BV.

  • Binnen 10 dagen uw bedrijf omgezet naar een BV
  • Volledige omzetting inclusief oprichting BV
  • Van eenmanszaak of VOF naar BV

Laat uw bedrijf omzetten naar een BV door Hak & Rein Vos Juridisch Adviseurs & Notarissen. Wij richten een nieuwe BV voor u op, verzorgen de gehele omzetting en staken uw huidige rechtsvorm.

Bel 0320 247 394

Waarom uw onderneming omzetten naar BV?

Ten opzichte van een eenmanszaak of VOF heeft een BV diverse voordelen. Overweegt u uw onderneming om te zetten naar een BV? Bekijk dan hier de voordelen:

  • Beperkte aansprakelijkheid: u bent niet aansprakelijk voor eventuele schulden met uw privé vermogen.
  • U profiteert van lagere belastingtarieven.
  • Bij investeringen trekt u een deel van de kosten af van de winst, zodat u minder vennootschapsbelasting betaalt.

Eenmanszaak of VOF omzetten naar BV: 3 methodes

Laat uw eenmanszaak omzetten naar een BV door Standaard BV. Er zijn drie methodes waarmee u de eenmanszaak kunt omzetten:

Lees meer over de verschillende omzettingsmethodes op de pagina eenmanszaak omzetten naar BV of VOF omzetten naar BV. Standaard BV bekijkt welke methode het meest geschikt is voor het omzetten van uw eenmanszaak of VOF naar een BV. Daarna starten wij met de daadwerkelijke omzetting. Binnen 10 dagen is uw eenmanszaak omgezet naar een BV.

Eenmanszaak omzetten naar BV VOF omzetten naar BV

Contact opnemen met Hak & Rein Vos

Voor meer informatie over het omzetten van een eenmanszaak of VOF naar een BV neemt u contact op met Hak & Rein Vos Juridisch Adviseurs en Notarissen. Bel 0320 247 394 of vul het onderstaande contactformulier in.

We wijzen u op ons privacybeleid

Naam*
Bedrijf
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

We wijzen u op onze Privacy- en cookieverklaring.