Kosten BV oprichten

De kosten voor het oprichten van uw eigen BV bedragen bij Standaard BV slechts € 325,-. Laat binnen 10 dagen uw BV oprichten: u ontvangt al binnen 5 dagen de concept oprichtingsakte.

  • Uw BV binnen 10 dagen opgericht
  • Inclusief KvK-uittreksel en aandelenregister
  • Wij verzorgen de gehele oprichting

Meld uw BV aan via onze website en wij gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van de conceptakte van oprichting. Heeft u vragen? Bel dan 0320 247 394.

Overzicht van de kosten voor het oprichten van uw BV

In het onderstaande overzicht vindt u alle kosten voor het oprichten van uw BV.

Oprichting van uw BV € 325,-
KvK-uittreksel € 15,-

 

De Kamer van Koophandel zal u ná de inschrijving van de bv een aparte factuur toezenden van € 50,00. Dit betreft de kosten voor de eenmalige inschrijfvergoeding. Deze kosten komen dus bovenop onze declaratie en worden rechtstreeks door de Kamer van Koophandel aan u in rekening gebracht.

Indien een reeds bestaande rechtspersoon de oprichtende partij is komen daar kosten bij voor inzage in het handelsregister. Deze bedragen € 4,60 per betrokken rechtspersoon. Daarnaast is er een bijdrage voor het Kwaliteitsfonds Notariaat van € 8,22 per akte exclusief BTW verschuldigd.

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Inbegrepen in de kosten:

  • Conceptakte van oprichting binnen 5 werkdagen
  • Afschrift oprichtingsakte
  • Aandelenregister
  • Kosten van raadplegen diverse registers

Direct uw BV oprichten

Kosten management BV oprichten

Richt uw eigen management BV op voor maar € 325,- exclusief btw. Met een management BV kunt u zichzelf verhuren aan een bepaalde opdrachtgever. Het voordeel hiervan is dat u btw over producten en diensten kunt terugvragen.

Oprichting management BV € 325,-
KvK-uittreksel € 15,-

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Lees meer over management BV oprichten

Kosten holding oprichten

Uw eigen holding oprichten doet u al voor € 325,-. Wilt u een holding met een dochter BV oprichten, dan bedragen de kosten € 650,- exclusief btw.

Holding met een dochter BV Enkele holding
Oprichting holding € 650,- € 325,-
KvK-uittreksel € 30,- € 15,-

De genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Direct uw eigen BV oprichten

Richt uw eigen BV op via Oprichten BV en u kunt binnen 10 dagen beginnen met ondernemen. Meld uw BV aan via onderstaande button. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0320 247 394.