Klantervaringen

 • Roy Kamphuis van Recreate BV

  Het opzetten van mijn B.V. bij standaardbv.nl is erg soepel verlopen. Snelle reacties, overzichtelijke communicatie en deskundig advies. Alles voor een hele mooie prijs.

 • Wasiem Bakhtali van Winstplan BV

  Ik kan daar heel kort over zijn. Het is ons prima bevallen. Zo goed dat wij voortaan alleen met uw organisatie zaken zullen doen voor het oprichten van BV voor cliënten van ons kantoor.

 • mr. G.M. Metz

  Uw dienstverlening was snel adequaat en prettig.

 • Ciska en Ed van C&E Sportswear BV

  Uw dienst verlening is goed meer dan snel. Dus meer dan goed/kwaliteit/prijs/en correct.

 • G.J.M. Fens van NEDABO Vastgoedzorg BV

  Ik heb uw dienstverlening als zeer prettig ervaren. Vriendelijk, vlot en professioneel; ik zou u zonder twijfel aan anderen aanbevelen.

 • Hans de Bruin van Hilversom BV

  De dienstverlening van uw kantoor heb ik als uiterst professioneel en efficiënt ervaren. Hoewel de meeste contacten via mail en telefoon liepen, kende de oprichting van Hilversom BV bovendien een prettige procesgang. ik zal uw kantoor beslist aan relaties aanbevelen voor het oprichten van een standaard-bv.

 • C.B.E. Daal

  Mijn bevindingen tav uw dienstverlening zijn ronduit snel, georganiseerd en volledig te noemen. Dit had ik al in woord aan de Notaris medegedeeld. Ik adviseer starters en MKB bij diverse ondernemerszaken en heb dus al diverse bedrijven op uw firma gewezen.

 • Paul van Hattem

  Wij hebben uw dienstverlening als zorgvuldig, flexibel en proactief ervaren. Het was fijn voor ons dat er snel gehandeld kon worden en dat wij buiten kantooruren bij u terecht konden. Ons contact verliep zowel per email als in persoon goed en u heeft echt met ons mee gedacht.

 • Woontevreden BV

  Correct, vriendelijk, snel en voordelig.

  PurA BV

  Ik moet zeggen dat de dienstverlening uitstekend was en dat jullie kantoor (en personeel) ons heel goed heeft geholpen. Jullie hebben ons met alle spoed geholpen. Wij danken u voor uw hulp en zullen u ook voor alle toekomstige zaken om hulp vragen en aanbevelen aan onze relaties.Dank u.

 • Vabo Mobility Center BV

  Ik heb de dienstverlening van standaardbv als snel en effectief ervaren. Daarnaast heeft standaardbv goede service verleend bij vragen gedurende het proces.

 • Wellosophy Amsterdam BV

  Naar aanleiding van uw verzoek kan ik u op uw vragen een kort maar krachtig antwoord geven: voortreffelijk. Dienstverlening: professsioneel, duidelijk en helder.

 • HA-TS BV

  Ik vond de dienstverlening erg goed en soepel verlopen. na een mail te hebben geplaats op de site met een aantal vragen, kreeg ik ca 15 min later al een telefonische reactie met alle antwoorden en uitleg hoe en wat. De verdere samenwerking ging ook snel vlekkeloos, ik zou anderen zeker uw kantoor aanraden.

 • Christos Nikolopoulos van Olynthos Exploitatie BV

  Ik ben erg te spreken over de snelle service van standaardbv.nl . De kwaliteit van de dienstverlening is bovendien uitstekend en doet niet onder voor die van een regulier notariskantoor. Niets dan lof!

 • Nul=Nul BV

  Oprichten van een BV via www.standaardbv.nl ging uitermate snel en correct!

 • Gert-Jan Houkes van Gehocon Holding BV

  Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van uw kantoor. Het gehele proces verliep uitermate snel en professioneel waarbij ik een werkdag na het invoeren van mijn opdracht via uw website de concept-akte ontving en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel binnen 3 werkdagen na het passeren van de akte een feit was. Samen met het feit dat u ook qua prijsstelling een zeer interessante aanbieding heeft is mijn algehele ervaring ronduit positief en een aanrader voor eenieder die op snelle en eenvoudige wijze een B.V. en/of Holding wil vestigen.