Hoe snel is mijn BV opgericht?

Laat uw BV oprichten binnen 10 werkdagen. Bij Standaard BV krijgt u binnen 5 werkdagen een concept van de oprichtingsakte. Na uw akkoord verzorgen we de oprichting van uw besloten vennootschap. Zo heeft u al binnen 2 weken een BV opgericht. Wanneer u een spoedaanvraag doet, richten we uw BV desgewenst al binnen 1 werkdag op.

Vandaag nog uw BV aanmelden

Via ons online formulier meldt u vandaag nog uw BV aan bij Standaard BV. U vult uw persoonlijke gegevens in, evenals de statutaire naam, het vestigingsadres en het doel van uw besloten vennootschap. Dit neemt slechts een minuut of 10 in beslag.

Conceptakte van oprichting binnen 5 werkdagen

Na de aanmelding van uw BV starten we met het opstellen van een oprichtingsakte. U ontvangt binnen 5 werkdagen de volgende documenten:

  • Concept oprichtingsakte
  • Inschrijfformulier Kamer van Koophandel
  • Afschrift oprichting

BV oprichten binnen 10 werkdagen

Voordat we uw BV kunnen oprichten, dient u het inschrijfformulier voor de KvK in te vullen en naar ons op te sturen. Ook hebben we uw akkoord op de akte van oprichting nodig en dient u de kosten te voldoen. Vervolgens vindt de daadwerkelijke oprichting plaats.

In de meeste gevallen richten we de onderneming op binnen 10 werkdagen, maar dit is uiteraard alleen mogelijk wanneer u de documenten op tijd bij ons aanlevert.

Documenten van oprichting

Na het oprichten van uw BV ontvangt u van ons de officiële documenten:

  • De oprichtingsakte
  • Het gewaarmerkte uittreksel van de Kamer van Koophandel
  • Het register van aandeelhouders

Spoedoprichting

We houden voor een reguliere oprichting maximaal 10 werkdagen aan, maar het is ook mogelijk om uw BV met spoed op te richten. Meld uw BV aan door te bellen naar 0320 247 394 en we starten vandaag nog met het opstellen van een akte van oprichting voor uw onderneming. Binnen 24 uur is uw BV opgericht. Voor meer informatie over de kosten van een spoedoprichting belt u naar Standaard BV.

Contact opnemen

Wilt u meer weten voordat u een BV, management BV, Flex BV of holding door ons laat oprichten? Neem dan contact met ons op of lees onze antwoorden op de pagina met veelgestelde vragen.

BV oprichten Bel 0320 247 394