BV oprichten stappenplan

Via ons online formulier meldt u uw BV direct aan bij Standaard BV. Na het invullen en verzenden van het formulier stellen wij de conceptakte van oprichting op die u binnen 5 werkdagen ontvangt. Het is mogelijk om de BV op te richten als privé persoon of namens een bestaande BV.Kosten BV oprichten

Laat uw BV geheel oprichten door Standaard BV. Op deze wijze weet u vooraf precies wat de oprichting van uw BV kost en hoeft u zelf niet de moeite te nemen om de BV op te richten. U hoeft enkel het onderstaande stappenplan te volgen om uw BV op te laten richten. Lees hier meer over de kosten.

Kosten BV oprichten € 325,-
Kosten uittreksel KvK € 15,-
Eenmalige inschrijfvergoeding KvK € 50,-
KNB Heffing kwaliteitsfonds notariaat € 8,22
Prijzen zijn exclusief 21% btw

Stappenplan BV oprichten: in 3 stappen uw eigen BV

Met ons eenvoudige stappenplan uw BV oprichten. Meld uw BV aan via onze website, onderteken de formulieren die u van ons ontvangt en ontvang het afschrift van de oprichtingsakte binnen 10 dagen. U meldt uw BV al in enkele minuten aan bij Oprichten BV.

  • Stap 1
    BV aanmelden

Via de bovenstaande buttons meldt u uw BV aan bij Standaard BV. Op het aanmeldformulier vult u uw persoonlijke gegevens in, evenals het vestigingsadres en het doel van uw BV.

  • Stap 2
    Conceptakte van oprichting

Na het ontvangen van uw ingevulde formulier stelt Standaard BV de concept oprichtingsakte op. Deze ontvangt u binnen 5 werkdagen, evenals formulieren van de KvK.

  • Stap 3
    Oprichtingsakte en inschrijving KvK

Na uw akkoord stellen onze notarissen de oprichtingsakte op. Standaard BV schrijft uw BV in bij de KvK. U ontvangt de oprichtingsakte van uw BV en het uittreksel van de KvK.

Vragen over het oprichten van uw BV?

Voor meer informatie over het oprichten van uw BV neemt u contact met ons op via 0320 247 394 of vult u het contactformulier in.